torsdag 10. mars 2011

Portugal "O" Meeting

Etter to dager med trening ble det 4 dager med konkurranser under årets Portugal "O" Meeting. Jeg valgte å bare løpe konkurransene samt gå noen av de andre øktene, mens de andre løp både konkurransene og treningene så de fikk 2 økter per dag under konkurransedagene også.

Løp 1 var langdistanse og jeg løp i H21A for å spare beina litt. Vi hadde 10,4 km og jeg gjorde et helt ok løp. Gjorde noen mindre feil underveis, men fullførte et helt greit løp og ble nr 11.
Løp 2 var mellomdistanse og jeg løp da i H21E. Jeg gjorde en gedigen miss til 2. post og tapte ca 6 min der. Det ble noen små feil etter det også, så minst 8 min bom ble det og det er alt for mye på en mellomdistanse.
Løp 3 var også en mellomdistanse og det var innlagt WRE. Det var dette løpet jeg satset mest på, men det gikk desverre ikke spesielt bra her heller. Jeg drøyde kjempe missen en post fra dagen før, og la igjen ca 4 min på 3. post og med to halv store misser senere i løpet også på 18. og tredje siste, så ble det et ganske dårlig resultat med 45. plass og drøyt 700 ranking poeng.
Løp 4 var en langdistanse og jeg var tilbake i H21A og gjorde nok mitt beste tekniske løp der nede. Ingen store misser, men noen små ble det. Tok det ganske rolig, så det kan ha vært en av grunnene. Løypa var 11,9 km og første halvdel var veldig kjedelig. Da var det bare løping over lange åpne sletter, mens siste halvdel var mer spennende. Det ble en 7. plass i klassa denne dagen.

Ingen kommentarer: