lørdag 21. august 2010

Limburg 3 days

Sommeren i år har stort sett blitt brukt til jobbing. Det vil si 7 uker på Solar Norge AS på masterdata. Det har derfor blitt litt mindre trening enn vanlig, men mer penger i kassa. Jeg pleier å skaffe meg et nytt orienteringsland hvert år, og i år valgte jeg å ta en helg i Belgia for å delta i Limburg 3 days.

Terrenget så fint ut på bilder og jeg gledet meg til å løpe i fint terreng. Det gikk fort over da jeg kom dit. Sikten var stort sett veldig god, men det var fryktelig mye undervegetasjon og da spesielt noe torne lignende busker. Det gjorde at det var vondt og snublete å løpe rett på, så det ble dermed mye stiløping. Det var ikke formen min helt klar for pga lite trening denne sommeren.

Orienteringen var stort sett grei alle dager, men det ble litt bom pga av det var vanskelig å holde retningen i alle tornebuskene, samt at karttegneren ikke var helt konsekvent med fargevalget. Jeg kom meg igjennom 3 løp, men desverre med for mye bom i forhold til hvor lett det egentlig var, og for lav fart pga for dårlig form.

Jeg trodde også Belgia var relativt flatt, men arrangørene hadde klart å finne et par gamle slagghauger hvor de la masse poster, og det er noe av det bratteste jeg har vært borti, men gøy var det likevel.

Ingen kommentarer: