tirsdag 11. august 2009

Norge- Skottland

Da nærmer det seg dommedag for norges fotballandslag. Onsdag 12. august spiller vi mot Skottland, i noe som er norges aller siste sjanse for å kunne kvalifisere oss for et vm sluttspill i Sør Afrika. I følge Drillo, er sjansen for at vi skal klare å ta oss til vm på 7%. Det vil si at det ikke er helt kjørt riktig enda. Vi må vinne de 3 kampene vi har igjen, samt at de andre resultatene i vår gruppe må gå vår vei. I tillegg er vi avhengig av at en toer i en av de andre gruppene får mindre poeng enn oss. Det høres ut som om vi er sjanseløse, men det er fortsatt en liten mulighet, og er det noen som skal klare å ta oss til et vm, så er det Drillo.


Sjansen for å slå Skottland kan neppe bli bedre enn den er nå. Etter fylleskandalen som rysta Skottene etter tapet for Nederland, har deres beste spiller, Barry Ferguson og Alan McGregor, blitt utestengt fra lanslaget på ubestemt tid. Samtidig er deres gode keeper Craig Gordon ute med skade. Det gir oss gode muligheter.

Drillo har sagt at vi skal gå ut høyt og ta stor risiko. Vi er nødt til å gjøre dette da vi må vinne, mens Skottland ikke har behov for dette. Skotten har gitt uttrykk for at de kommer til å legge seg lavt, og de kommer til å trille mye ball. Dette gir Norge sjansen til mange gunstige brudd, så får vi se om det er nok til å vinne.

Jeg håper og tror at vi vinner mot Skottland, og at vi dermed fortsatt har sjansen til å komme til Sør Afrika.

Trolig starter disse for Norge i morgen:

Keeper: Jon Knudsen
Forsvar: Høgli, Hangeland, Wæhler, Riise
Midtbane: Grindheim, Hoset, Skjeldbred,
Kanter: Gamst Pedersen, Iversen
Spiss: John Carew

Ingen kommentarer: